Utazás a konyhabútorig

Vannak olyan beruházásaink, amikért bizony utaznunk kell. És most nem nyaralásra gondolok. Ha az ember konyhabútort vesz, ami nem mellesleg nem kis költség, nem azt veszi alapul, hogy közel legyen az a hely, ahova elmegy megnézni, vagy ahonnan szállítják. Hozzá kell tennem, hogy a mai világban már interneten meg lehet nézni mindent, de talán mégiscsak akkor vagyunk a legbiztosabbak, ha élőben is látjuk, mielőtt megvesszük. A szállítás ugye abból a szempontból fontos, hogy van-e, illetve mennyibe kerül a szállítási költség, ami biztosan minket terhel majd. Vannak olyan embereket, akik például más tapasztalatai alapján döntenek konyhabútor vásárlásban. Ilyenkor az is előfordulhat, hogy akár másik országból rendel, vagy olyan elvárásai vannak az ügyfélnek, hogy az alapanyag másik országból vagy akár másik kontinensről legyen behozva.

konyhabutor-utazokÉn azon a véleményen vagyok, hogy megéri utazni a konyhabútorért. Én se szívesen vennék látatlanban konyhabútort. Ez olyan, mintha az ember vesz egy bukósisakot, ott is elmegy és felpróbálja, hacsaknem ugyanazt a márkát veszi és pontosan tudja, hogy passzolni fog a fejére.

A konyhabútor vásárlása nem egy olyan dolog, amin spórolnunk szabad. Az ember konyhabútort igyekszik egy életre választani és cserélni is csak azért szokták, mert már nem tetszik az illetőnek. Ha megvan az a konyhabútor, amit úgy gondolunk, hogy szívesen néznénk életünk végéig, akkor a következő lépés az, hogy bírja is. Persze, meg lehet javítani, nem kell egyből cserélni. De ha valaki a külföldről behozott faanyagra esküszik, és biztosan tudja, hogy az jó is, akkor válassza azt, vagy hazai piacról egy megbízható helyről.

És bizony az időt se szabad sajnálni, alaposan utána kell járni, utazni is kell, ha szükséges. Inkább nézzük meg élőben is, bizonyosodjunk meg róla, hogy igen, ez az, ami nekem kell!

Utána már csak macera, ha vissza kell küldeni, időigényes is és szerintem senki nem szeret gyomorgörccsel várni egy több százezres konyhabútor szállítást. Viszont ha előtte tudjuk már milyen lesz, akkor izgalommal fogjuk várni az új, életre szóló konyhabútorunkat!