Személyiségfejlődés motoron

Kamasznak nem voltam túlságosan lázadó típus, a szüleim úgy neveltek, hogy mindig mindenkit tiszteletben tartsak. Bár nagyon kedves emberek voltak, nem tudták, hogy mire van szükségem valójában. Sajnos így nem fejlődött ki a személyiségem egy vagányabb része, az a rész, amelyet valójában saját magamnak mondhatok.

Én elég hamar rájöttem, már gyerekként is, hogy jobban érdekelnek az autók és a motorok, mint a Barbi babák. Szerencsére az óvodában és az iskolában lévő barátaim később, támogatlak abban, hogy önmagam lehessek-

Hála nekik, most egy nagyon királynővé értem, aki pontosan tudja azt, hogy mikor mit akar, és hogy mikor mit csinál.

Életem egyik legnagyobb lépése volt megvenni a motort, amelyet kinéztem még fiatalon egy szalonban. Ez a szalon nagyon szép volt, és nekem nagyon nagy tériszonyom volt, hogy egy ilyen helyen vagyok, hiszen ez a hely a szüleim nevelése szerint a férfiak helye, nekem nincsen maradásom egy ilyen térben. Aztán az éppen aktuális szerelmem biztatott, hogy nézzek szét nyugodtan tegyem azt, amit tennem kell, amit helyesnek érzek

Kinéztem egy motort, ami csillagot és villogott, nagyon szép fekete színű volt. Életemben először úgy éreztem, hogy valami nagy dologra vállalkoztam, hogy valami olyasmivel fogtam bele, amelynek talán nincsen párja, amelynek talán nem lesz párja számomra. Gyűjtöttem a pénzt nagyon sokáig, spóroltam, hogy meg tudjam venni ezt a motort, és hogy beteljesíthessen a vágyamat.

Amikor végre ráülhettem a motorra, mivel volt jogosítványom alapvetően, rájöttem, hogy még valami hiányzik.

Egy igazi női motoros ruha volt az, ami ezt a hiányérzetet generálta bennem.

Nem tudtam, hogy mitévő legyek, mit kellene tennem, nem tudtam, hogy hová kellene fordulnom, hogy honnan szerezhetnek magamnak egy ilyen ruhadarabot, viszont borzalmasan türelmetlen voltam, szerettem volna minél hamarabb magamévá tenni a motorozás adta gyönyöröket.

Éppen ezért úgy döntöttem, hogy a böngészőhöz fordulok, hogy az interneten fogok keresgélni, hiszen az egyik leggyorsabb lehetőség ez volt. Időbe telt, mire rátaláltam arra az oldalra, amely a végső segítséget nyújtotta nekem. Ezen az oldalon olyan motoros ruhák voltak, amelyek nem csak rendkívül kényelmesek, hanem elképesztően jó minőségűek is, és megérik az árukat.

Nagyon boldog voltam, hogy rátaláltam erre az weboldalra, hiszen számomra eddig ismeretlen rejtelmek tárultak föl.

Kiderült, hogy ezen az oldalon számos női motoros ruha is található, ezek a ruhák elképesztően passzoltak az én ízlésemhez.

Kinéztem egy dzsekit, amelyik az egész szezonra jó lehet, kényelmes túrkabátnak írták az oldalon, amely a szél és vízálló is egyben. Kíváncsi voltam arra, hogy az mennyiben lehet igaz.

Férjem ragaszkodott ahhoz, hogy rögvest megrendeljem a választott darabot, szerette volna, hogy biztonságban legyek, hogy úgy motorozzak, hasítsam az utakat, hogy neki ne kelljen folyamatosan aggódnia miattam. Elolvasgatta a weboldalon található információkat, és rájött arra, hogy bizonyos mentőszolgálatok, a Magyar Mentőszolgálat is a sixgear termékeit választotta.  Ő ekkor nyugodott meg.

Én meg akkor, amikor a női motoros ruhám végre megérkezett és fölpróbálhattam. Amellett, hogy nagyon jól állt nekem, még az amúgy is biztonságos hálószobában is sokkal nagyobb biztonságban éreztem magamat benne. Nagyon élveztem, hogy végre önmagam lehetek, hogy kiegészült még az a hiányzó darabka is, amely annyira szúrta a szívemet, az oldalamat.
A tükörbe nézve arra gondoltam, hogy az én női motoros ruhám a legmenőbb, és én leszek az egész országban a legvagányabb némber.

Reggel, amikor felültem a motorra, hogy bemenjek a munkahelyemre, a boldogság végtelen erőt vett rajtam. A férjem még indulás előtt adott egy csókot a fejem búbjára, jobban mondva a bukósisakra, majd útnak eresztett: a tekintetében nem volt most félelem, nyugodtan engedett el, hiszen tudta, hogy a motoros dzseki vigyázni fog rám ezentúl.

Nagyon jó érzés volt gondtalanul suhanni az úton, hasítani az autók között. A munkahelyemen pedig mindenki megdicsérte a motoros ruhámat természetesen, kivétel nélkül. Nagyon hálás vagyok a sixgear oldalának, hogy ilyen minőségi és remek termékhez jutattak, és mert segítettek abban, hogy végre eljussak a személyiségem beteljesedéséhez.