A férjem is a flottakezelést választotta

A férjem épp cégalapításban töri a fejét már egy ideje. Rengeteg időt fektet bele, hogy pontosan kitalálja, mit és hogyan szeretne csinálni majd. Izgalmas évek elé nézünk, gondoltam én, természetesen mindenben támogatom.

Tervezi, hogy nagyjából hány emberre lesz majd szüksége, kinek mi lenne a feladata és, hogy hol lenne az iroda. Szereztünk egy jó könyvelőt is, aki készségesen segít a férjemnek mindenben. Ő volt az, aki egy rendkívüli ötlettel állt elő, amiről hamar meggyőzött minket, hogy nagyon jó befektetés lesz.

Amikor erről beszélgettek, sajnos én nem tudtam maradni, mivel dolgoznom kellett, így csak később a férjem világosított fel, hogy pontosan miről is van szó. Szinte tátott szájjal hallgattam őt végig, én még nem hallottam erről a szolgáltatásról, viszont ahogy egyre több információt hallottam róla a férjemtől, annál jobban tetszett. Örültem, hogy ennyire lelkes ő is, és mindketten éreztük, hogy jó döntést fog hozni, ha a cég megalapítása után a flottakezelést választja.

Telt múlt az idő, és sikeresen megalapította a férjem a cégét, amit az egész család ünnepelt. Boldog voltam, hiszen olyasvalamibe fogott bele, amiről tudom, hogy szereti majd csinálni. Persze nem lesz egyszerű, rengeteg dolga lesz majd, viszont nem felejtettük el a flottakezelést, amiről a könyvelőnk tájékoztatott minket.

Ez egy nagyszerű szolgáltatás, amivel leveszik a terhet az ember válláról, ha cégautó választás előtt áll. Teljeskörű szolgáltatást nyújt a flottakezelés, ebbe beletartozik az autó finanszírozása, sőt még az üzemeltetése is. A férjem azonnal bele is vágott, hiszen számtalan pozitívuma van ennek a szolgáltatásnak.

Megtudtam azt is, hogy ez egy olyan jó befektetés, amihez még hitelt sem kel felvennünk, így a vállalkozás anyagi forrásait sem terheljük vele. Ennek nagyon örültem, mert nem szerettem volna, ha emiatt hitelt kell felvenni. A flottakezelők szakértői az autóval kapcsolatos ügyintézésben, az üzemeltetéssel és a finanszírozással is teljes mértékben képben vannak, és minden kérdésünkre teljes körűen tudnak válaszolni.

Kell ennél több? Gondoltam magamban, és már tárcsáztam is a barátnőm telefonszámát, akinek a férje szintén idén szeretne belefogni a cégalapításba. Sajnos nem vette fel, így hangüzenetet hagytam nekik, hogy ha tudnak, hívjanak vissza, mert remek hírem van a számukra.

Másnap csörgött a telefonom, a barátnőm és a férje volt a vonal túloldalán, nem tudták, hogy miről szeretnék beszélni velük. Még viccesen meg is jegyezték, hogy remélik a lottó számokat tudtam meg, mert most valami jó hírnek nagyon örülnének. Sajnos a lottó számokat nem tudom, közöltem velük, de ráhibáztak, mert igazán jó hírem van a számukra.

Elmeséltem nekik, hogy miről is van szó, persze aztán átadtam a telefont a férjemnek, mert ő jobban el tudta magyarázni, miről is szól a flottakezelés, és hogy miért ilyen fontos, hogy a barátnőm férje is tudjon erről még a cégalapítás előtt. Örültek neki, hogy rájuk is gondoltunk, és már másnap ők is utána érdeklődtek még alaposabban ennek a szolgáltatásnak.

Most már mindannyian kellőképpen informáltak vagyunk a témában, és örülök, hogy van egy ilyen szolgáltatás, mert így ezekkel a dolgokkal nem nekünk, illetve nem a férjemnek kell foglalkoznia.