Dubai utazás, személyszállítással egybekötve

wing-221526_640Nagy vágyam vált valóra, mikor kiderült, hogy ezt az ajándékot kapjuk a szüleinktől ajándékba. Régóta szerettem volna megnézni, hogy milyen is valójában ez a hely, ahol ennyi ember fordul meg, és a csillogást. Hogy valós e a csillogás, vagy csak ámítás?

A megismerkedésünk, és az utazás

Mint írtam, az utat ajándékba kaptuk, a szüleinktől, az eljegyzésünk alkalmából. Három éve ismerkedtünk meg Janival. Szerelem volt az első látásra. Egy étteremben dolgoztunk. Először ő volt ott, aztán kerestek még plusz ember, ekkor jelentkeztem én is. Mivel se nekem, se neki nem volt párja, így talán két hét után össze is jöttünk. Tudom, biztosan azt gondolod, hogy jó gyorsan, de annyi minden történt ez idő alatt, hogy leírni elég nehéz lenne. Megismerkedtünk, romantikáztunk, sütizni jártunk a közeli cukrászdába, közösen főztünk…

Azóta eltelt 3 év. Valentin napon kérte meg a kezemet, és én persze igent mondtam neki. Nagyon kedves gesztus volt tőle, hogy miután én igent mondtam, megbeszéltük, hogy édesapámtól is meg szeretné kérni a kezemet, mert őt erre tanították. Apám könnyei is kicsordultak, hiszen egyetlen lány vagyok a családban, és most férjhez megyek. Persze velem együtt, egy fiút is kap még a családba, de csak eladó sorba kerültem.

Márciusban volt az utazás, amit ajándékba kaptunk. Igaz nem sok időre mentünk, de éppen elég volt arra, hogy körül tudjunk nézni. 5 napról szólt az utazás, de igen gyorsan elszállt. Ebben az első napon volt az utazás, és az utolsón pedig a hazajövetel.

Mindent meg tudunk nézni, amit szerettünk volna, hiszen voltak szervezett programok, és szabad idő is. A szervezett programot még az utazási iroda szervezte meg, személyszállítással, mindennel együtt, nekünk csak az adott időben a megfelelő helyen kellett lenni. Persze nem kaptunk térképet, de a találkozó rendszerint megbeszélt helyen voltak. A hotel parkolója, vagy egy étterem a bevásárló központban.

A kínálat

Rengeteg mindent tudtunk volna vásárolni. Tényleg mindent megkaphat az, aki meg tudja fizetni. Minden szépségével együtt, igen drága hely. Persze vannak bizonyos dolgok, amik olcsók, de azokat leszámítva, minden borzasztó drága. ha nem figyelünk oda, kiköthetünk egy olyan helyen, ahol egy ebéd annyiba kerül, mint máshol egy egész napi kaja.

Mindent egybevéve, gyönyörű nyaralás volt. A repülőtől kicsit féltem, mert még soha nem repültem. Még viccelődtek is a barátaink, hogy igyak meg előtte pár felest, akkor nem fogok annyira izgulni. Persze nem tettem meg, de borzasztóan izgultam. Emlékszem, Jani megkérdezte, hogy szeretnék-e az ablak mellett ülni, én nemet mondtam. Így is éppen eléggé izgultam, nem hogy még lássak is mindent. Ahogy felemelkedtünk, a felhőket…kizárt volt. Jani annál inkább élvezte. Persze ő könnyen volt, hiszen már repült előtte, és tudta, hogy milyen érzés. Jót nevetett rajtam, mikor úgy szorítottam a kezét, mikor felemelkedtünk, hogy alig várta, hogy elengedjem.

Persze mikor fent voltunk, már egyre jobban sikerült ellazulni, még egy kicsit talán élveztem is. hazafelé már voltam annyira bátor, hogy az ablak mellé ültem, és még fényképet is készítettem.

Remélem lesz alkalmam még repülni, csak egy másik híres helyre. A választék elég nagy, hiszen még számos helyet szeretnék megnézni, ha lehetőségem adódik rá.