Biztonságos utazás a legjobb gyerekülésekkel

A barátnőmmel minden nyáron utazunk. Mindketten egyedül neveljük gyermekeinket, mindig együtt szervezzük az utazást, így mi is ott vagyunk egymásnak és a gyerekek is. Eddig busszal vagy repülővel mentünk, de most úgy döntöttem, hogy vezetni szeretnék. Ehhez a komoly vállalkozáshoz komoly előkészületekre is szükség van, nem elég csak magát az utazást megszervezni, a biztonságról is gondoskodni kell. Mindkét gyerkőc még pici, az enyém hat, a barátnőmé hét éves.

Eljött hát a pillanat, hogy mindketten beleássuk magunkat az autós gyerekülések rejtelmeibe. Miután napokon át böngésztünk és az összes lehetőséget összevetettük, nem maradt más, mint kiválasztani a megfelelő és nekünk tetsző darabot a babaverda.hu oldalról. Azért pont onnan, mert egymástól függetlenül mindketten ezt az oldalt találtuk a legjobbnak. Számtalan véleményt olvastunk róla és csupa pozitív visszajelzést találtunk.

 

Egyik délután összeültünk gyerekestől és négyen nézegettük a babaverda óriási választékát. Nem is tartott sokáig, amíg megpillantottuk a tökéletes példányt. A nekünk megfelelőnek a gyerekülés 15-36 kg dönthető kategória tűnt. Ennek megfelelően tudtunk szűrni az oldalon és így csökkentve csak a nekünk kellő darabokra a teljes kínálatot. Elkezdtünk hát böngészni. Mindenhol máshol ott bukott meg a történet, hogy nem találtunk dönthetőt, ám a babaverda ebben is kiemelkedett.

Szeretném megosztani mindnyájatokkal a linket, amin válogathattok a gyerekülés 15-36 kg dönthető kategóriában.Az utazás szerelmesei, akinek még gyermekük is van, biztosan jól jön, ha tudják, hol választhatnak komfortos, elegáns, mindennel felszerelt és biztonságos termékeket.

Miután mindketten megtaláltuk a tökéletest, útra keltünk, hogy megvásároljuk a dönthető autósülésünket, 15-36kg közötti méretben.

Számomra fontos, hogy annak ellenére, hogy mindennek utánanézek, a helyszínen is kapjak tanácsokat a hozzáértőktől, a babaverda ebben is a jól teljesített. Remekül felkészült és segítőkész társasággal dolgoznak, egyértelműen a mi érdekünket tartották szem előtt, ennek köszönhetően sikerült megtalálni a legmegfelelőbbet. Boldogan tértünk haza az új szerzeményeinkkel és, hogy ezzel is megvoltunk, nekiálltunk kiválasztani a szállásunkat, az útvonalat és hogy mit is nézzünk meg. Mivel rendkívül kedvező áron jutottunk hozzá az ülésekhez, így maradt pénzünk jó sok múzeumra és további programokra.

Köszönöm a babaverdának, hogy hozzájárult az utazásunk sikerességéhez, a gyerekek boldogságához és biztonságos kivitelezéséhez. Ezek az ülések még nagyon sokáig jó szolgálatot fognak tenni a gyerekeknek.