Az új fürdethető baba

A mi családunk nagyon szeret utazni. A férjem munkájából adódóan rengeteget utazik, és többnyire minket is visz. Ha nagy család lennénk, biztosan nem tehetnénk meg, de mivel csak egy kislányunk van, és ő is már nagy, így nyaranta rengeteget utazunk, hiszen akkor nincs iskola. Alapvetően Németországban lakunk, így külön örültem, mikor a férjem munkája miatt Magyarországra jöttünk. Nagyon szeretek itt lenni, itt van az otthonom, és mindig is akartam volna a lányomnak megmutatni Budapestet. Így nagyon örültem. Azonban mikor megérkeztünk a lányom a fejéhez csapott:

  • A macska rúgja meg! Otthon hagytuk Karola babát!

Karola egy fürdethető baba volt, egy kicsi, szép, aranyos baba. Eléggé gondba voltunk, mivel tényleg otthon hagytuk Karolát. És a rossz hír az, hogy az egész nyarat Magyarországon terveztük volna tölteni, egy baba miatt pedig megtenni ezt az utat oda-vissza elég sok idő és pénz lett volna. Sokáig tanakodtunk, hogy akkor most mi legyen, majd a férjem kijelentette:

  • Vennünk kell egy új babát!

Ezzel a döntéssel a kislányunk is egyet értett, izgalomba hozta, hogy lehet, hogy kap egy új, még jobb babát. A helyzet az, hogy Karola babát nehéz felülmúlni, mivel Karola nagyon szép. Biztosak voltunk benne, hogy ha nála rosszabb fürdetős babát veszünk, akkor az a kislányunknak még jobban elveszi a kedvét, pedig mi nagyon szerettük volna, ha itthon is jól érzi magát. Végül a férjem talált egy webshopot, ahol nagyon szép fürdethető babákat árultak. Mivel be lehetett állítani a baba méretét, típusát, sőt a szemszínét is, így hamar megtaláltuk a leginkább Karola babára hasonlító babát. Sőt, még szebb is volt, mint Karola! Nem pocsékoltuk az időt, meg is rendeltük. Az online rendelésekkel kapcsolatban mindig aggályaim voltak, mi van ha nem érkezik meg a kívánt áru, de az ember már kifizette érte a pénzt? Aztán megláttuk, hogy nem csak előreutalással, hanem utánvéttel is lehet fizetni. Ez már megnyugtató! És a garanciáról is részletes leírást találtunk, így biztosra vettük, hogy komoly szolgáltatókkal van dolgunk. Igaz, volt pár kérdésünk, így irtunk az ügyfélszolgálatnak, akik meglepően hamar és kielégítően választ adtak a kérdéseinkre. Így végül megrendeltük a babát. Szerencsére hamar  kihozták, így a kislányunknak nem kellett sokáig baba nélkül élnie. Amikor kihozta a futár, jókedvűen rohant ki hozzá. A futár kedvesen nyújtotta át a csomagot a kislányunknak. Amikor kibontotta a csomagot, látszott, hogy azt kapta, amire számított. Vagy talán még annál is jobbat!

  • Nahát! Ez a baba még szebb is, mint Karola! – mondta ujjongva.
  • Na akkor hogy nevezzük el ezt az új babát? – kérdeztem.
  • Legyen Jázmin.

Megmutattam a lányomnak is az oldalt, és neki tetszett a színes kialakítás, és merészen mondta, hogy rendeljünk onnan még több babát. Azóta Jázmin baba a mindene. Állandóan vele játszik, vele eszik, vele alszik, és természetesen vele fürdik is. A fürdetés a kedvenc része. Ilyenkor látszik az, hogy az ilyen kedves kislányokból milyen jó, gondoskodó anya lesz. Egyszóval jól jártunk ezzel a babával. Biztos vagyok benne, hogy majd még fogok rendelni ettől a webshopból, hiszen a lányom imádja a babákat, és ha nagyobb összegben rendelünk, akkor ingyenes a szállítás!

Kiskoromban én is imádtam a babáimat, és tudom, milyen fontos egy kislány részére, hogy legyen egy szép babája, amivel foglalkozhat.